top of page
kampaaja ylivieska beautypiste.png

Kasvivärjäys

Luonnonmukainen värjäystapa, joka sopii hyvin heille, jotka ovat allergisoituneet kemikaaleille. Kasvivärjäyksen lopputulos on kauniin luonnollinen ja vivahteikas. Hiukset tuntuvat paksummilta ja kiiltäviltä.


Kasvivärissä väri kiinnittyy hiuksen pintaan ja kasvaessaan jättää pehmeän tyvikasvun. Väri syvenee hiuksissa pari päivää värjäyksen jälkeen, kaikilla kasviväreillä värjätessä.


Kasviväri sekoitetaan kuivasta kasvijauheesta kuuman veden sekaan. Kasviväreinä käytetään Indigoa, Hennaa ja Cassiaa. Tummemmaksi värjätessä indigolla hiuksen pinta voi vihertää, mutta päivän mittaan hius hapettuu ilman hapesta, jolloin väri syvenee ja vihertävyys katoaa. Kasvivärjäyksissä täytyy ottaa huomioon indigolla tummemmaksi värjätessä, että hiusta ei ole mahdollista vaalentaa, koska indigo on viherpohjainen väri, jolloin vaalennuksen lopputulos on vihertävä. Jos tiedät, että haluat pysyä ruskea hiuksisena, silloin indigolla värjääminen on hyvä vaihtoehto! Cassia- ja Henna-kasvivärit ovat mahdollista vaalentaa, koska eivät ole viherpohjaisia.

Hinnasto

Kasviväri alk. 110-180 €

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page