hiustenpidennykset hiushoidot Ylivieska.
 

Hiustenpidennykset

Teippipidennykset


Teippipidennyksillä voidaan tehdä pituutta tai tuuheutta lisää hiuksiin hellävaraisesti. Kiinnityksessä käytetään pidennyksille kehitettyä teippiä, joka on helppo poistaa niille kuuluvalla poistoaineella.


Pidennyksiä voidaan käyttää uudelleen koska huolto vaiheessa vaihdetaan vain uusi teippi pidennyshiukseen tilalle. Pidennysten huolto suositellaan tekemään 8-10 viikon kuluessa tai aikaisemminkin riippuen oman hiuksen kasvu nopeudesta.

Ennen teippipidennyksien laittoa suosittelen varaamaan ilmaisen konsultaatio ajan, jossa käydään läpi hiustesi kunto sekä teippipidennysten hoitoa ja katsotaan sopivat värit.


Simply Natural Mago-hiustenpidennykset

Mago-pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla, pidennyksien kiinnityksessä tai poistamisessa ei käytetä lainkaan kemikaaleja. Langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa tai hiuksia. Asiakas huomaa tämän kevyempänä ja luonnollisempana lopputuloksena.

Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. 


Simply Natural Mago -hiustenpidennyksille myönnetään 3 kk takuu. Mikäli kotikäytössä on Magoille suunnitellut hoitotuotteet.

 

Hinnasto

Teippipidennykset tuntihinnoituksella 50 € (+ oma kustanteiset pidennykset)
Magopidennykset alk. 125 €

 

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram