top of page
Hubislab beautypiste kauneushoitola ylivieska korealainen.jpeg
HUBISLAB-kasvohoidot: Welcome

HUBISLAB-kasvohoidot

HUBISLAB pikakasvohoito

Pikakasvohoito, jossa valitaan juuri sinun ihollesi sopiva HUBISLAB -hoitotuotteet. Hoito soveltuu myös miehille sekä raskaana oleville.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan naamion, loppuvoiteet ja ihon hoidon ohjauksen.

HUBISLAB kosteuttava

Kosteuttava HUBISLAB-kasvohoito: Upeasti ihoa syväkosteuttava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Tarjoaa kosteutta kaipaavalle iholle pitkäkestoista kosteutusta sekä elvyttää, hoitaa ja suojaa ihoa.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan ja imeytyksen, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, seerumit, voiteet sekä pää- ja decolteealueen hieronnan.

HUBISLAB puhdistava

Epäpuhtaan ihon HUBISLAB-kasvohoito: Tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhdasta, rasvoittuvaa tai aknelle taipuvaista ihoa puhdistava ja kirkastava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Rauhoittaa, syväkosteuttaa ja ehkäisee talin muodostumista.

Hoito sisältää: alkuphdistuksen, happokuorinna, mekaanisen ihonpuhdistuksen, imeytyksen ultraäänellä, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, ampullin, voiteet sekä pää- ja decolteealueen hieronnan.

HUBISLAB uudistava

Uudistava HUBISLAB kasvohoito: Tehokkaasti ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Parantaa ihon uusiutumista sekä vahvistaa, korjaa ja rauhoittaa. Tarjoaa iholle tehokasta kosteutusta. Sopii hyvin coperosaiholle.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan ja imeytyksen, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, tehoampullit, voiteet sekä pää- ja decoltealueen hieronnan.

HUBISLAB ikääntyvälle iholle

Ikääntyvän ihon HUBISLAB-kasvohoito: Upeaa kiinteytystä ja elastisuutta ikääntyvälle iholle tarjoava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Uudistaa, vähentää tehokkaasti juonteita ja edistää ihon uusiutumista sekä kimmoisuutta.


Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ultraäänikuorinnan, LED-valohoidon, kaksi erikoiskasvonaamiota ja anti-age seerumit, voiteet sekä pää- ja decoltealueen hieronnan.

HUBISLAB X Hydra Vacuum

Erityisesti epäpuhtaan ihon HUBISLAB X Hydra Vacuum -kasvohoito: Tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhdasta, rasvoittuvaa tai aknelle taipuvaista ihoa puhdistava ja kirkastava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Rauhoittaa, puhdistaa syväkosteuttaa ja ehkäisee talin muodostumista.

Hoitosisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, ultraäänikuorinna, hydra vacuum ihonpuhdistuksen, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, tehoampullin, loppuvoiteet sekä pää- ja decoltealueen hieronnan.

HUBISLAB-kasvohoidot: About Us

Hinnasto

HUBISLAB pikakasvohoito 60 €

HUBISLAB kosteuttava 99 €

HUBISLAB puhdistava 109 €

HUBISLAB uudistava 109 €

HUBISLAB ikääntyvälle iholle 124 €

HUBISLAB X Hydra Vacuum 140 €

Lisäpalvelut:

Kulmien värjäys ja muotoilu pinseteillä 15 €

Kulmien värjäys ja muotoilu vahalla 22 €

Kulmien värjäys ja muotoilu sokerilla 22 €

Kulmien muotoilu pinseteillä 10 €

Kulmien vahaus 10 €

Kulmien sokerointi 10 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu pinseteillä 25 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu vahalla 30 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu sokerilla 30 €

Ripsien värjäys 15 €

HUBISLAB-kasvohoidot: Hours

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
HUBISLAB-kasvohoidot: Contact
bottom of page