top of page
Hubislab beautypiste kauneushoitola ylivieska korealainen.jpeg

HUBISLAB-kasvohoidot

HUBISLAB basic

Kasvohoito, jossa valitaan juuri sinun ihollesi sopivat HUBISLAB -hoitotuotteet. Hoito soveltuu myös miehille sekä raskaana oleville.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, erikoisnaamion, päähieronnan, loppuvoiteet ja ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB glow

Kirkastavalla GLOW-kasvohoidolla saadaan iholle kunnon hehkuboostaus. Hellävaraisesti kuoriva, tehokkaasti kosteuttava ja heleyttävä hoito noudattaa korealaista, ihoa kunnioittavaa kauneudenhoitofilosofiaa ja luo iholle upeaa hehkua. Jos kaipaat nopeaa ja tehokasta kasvohoitoa, niin valitse tämä!

 

Hoito sisätää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion, päähieronnan sekä loppuvoiteet.

HUBISLAB kosteuttava

Kosteuttava HUBISLAB-kasvohoito: Upeasti ihoa syväkosteuttava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Tarjoaa kosteutta kaipaavalle iholle pitkäkestoista kosteutusta sekä elvyttää, hoitaa ja suojaa ihoa.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan ja imeytyksen, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, seerumit, voiteet sekä pää- ja decolteealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB purifying

PURIFYING -kasvohoito on ihoa tehokkaasti puhdistava, uudistava ja kosteuttava kasvohoito.

 

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, Hydra Vacuum koneellisen ihonpuhdistuksen, erikoiskasvonaamion, päähieronnan sekä loppuvoiteet.

HUBISLAB puhdistava

Epäpuhtaan ihon HUBISLAB-kasvohoito: Tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhdasta, rasvoittuvaa tai aknelle taipuvaista ihoa puhdistava ja kirkastava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Rauhoittaa, syväkosteuttaa ja ehkäisee talin muodostumista.

Hoito sisältää: alkuphdistuksen, happokuorinna, mekaanisen ihonpuhdistuksen, imeytyksen ultraäänellä, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, ampullin, voiteet, pää- ja decolteealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB uudistava

Uudistava HUBISLAB kasvohoito: Tehokkaasti ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Parantaa ihon uusiutumista sekä vahvistaa, korjaa ja rauhoittaa. Tarjoaa iholle tehokasta kosteutusta. Sopii hyvin coperosaiholle.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan ja imeytyksen, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, tehoampullit, voiteet, pää- ja decoltealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB ikääntyvälle iholle

Ikääntyvän ihon HUBISLAB-kasvohoito: Upeaa kiinteytystä ja elastisuutta ikääntyvälle iholle tarjoava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Uudistaa, vähentää tehokkaasti juonteita ja edistää ihon uusiutumista sekä kimmoisuutta.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ultraäänikuorinnan, LED-valohoidon, kaksi erikoiskasvonaamiota ja anti-age seerumit, voiteet, pää- ja decoltealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB X Hydra Vacuum

Erityisesti epäpuhtaan ihon HUBISLAB X Hydra Vacuum -kasvohoito: Tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhdasta, rasvoittuvaa tai aknelle taipuvaista ihoa puhdistava ja kirkastava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Rauhoittaa, puhdistaa syväkosteuttaa ja ehkäisee talin muodostumista.

Hoitosisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, ultraäänikuorinna, hydra vacuum ihonpuhdistuksen, LED-valohoidon, kaksi erikoisnaamiota, tehoampullin, loppuvoiteet, pää- ja decoltealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

Hinnasto

HUBISLAB basic 60 €

HUBISLAB kosteuttava 99 €

HUBISLAB purifying 99 €

HUBISLAB puhdistava 109 €

HUBISLAB uudistava 109 €

HUBISLAB ikääntyvälle iholle 124 €

HUBISLAB X Hydra Vacuum 140 €

Lisäpalvelut:
 

Kulmien värjäys ja muotoilu pinseteillä 15 €

Kulmien värjäys ja muotoilu vahalla 22 €

Kulmien värjäys ja muotoilu sokerilla 22 €

Kulmien muotoilu pinseteillä 10 €

Kulmien vahaus 10 €

Kulmien sokerointi 10 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu pinseteillä 25 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu vahalla 30 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu sokerilla 30 €

Ripsien värjäys 15 €

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page