top of page
Hubislab beautypiste kauneushoitola ylivieska korealainen.jpeg

HUBISLAB-kasvohoidot

HUBISLAB basic

Kasvohoito, jossa valitaan juuri sinun ihollesi sopivat HUBISLAB -hoitotuotteet. Hoito soveltuu myös miehille sekä raskaana oleville.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, päähieronnan, loppuvoiteet ja ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB glow

Kirkastavalla GLOW-kasvohoidolla saadaan iholle kunnon hehkuboostaus. Hellävaraisesti kuoriva, tehokkaasti kosteuttava ja heleyttävä hoito noudattaa korealaista, ihoa kunnioittavaa kauneudenhoitofilosofiaa ja luo iholle upeaa hehkua. Jos kaipaat nopeaa ja tehokasta kasvohoitoa, niin valitse tämä!

 

Hoito sisätää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion, päähieronnan, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB kosteuttava

Kosteuttava HUBISLAB-kasvohoito: Upeasti ihoa syväkosteuttava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Tarjoaa kosteutta kaipaavalle iholle pitkäkestoista kosteutusta sekä elvyttää, hoitaa ja suojaa ihoa.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan ja tehoampullin imeytyksen, LED-valohoidon, kaksi naamiota, loppuvoiteet, pää- ja decolteealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB purifying

PURIFYING -kasvohoito on ihoa tehokkaasti puhdistava, uudistava ja kosteuttava kasvohoito. Sopii hyvin samealle ja epäpuhtaalle iholle.

 

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, Hydra Vacuum koneellisen ihonpuhdistuksen, LED-valohoidon, naamion, päähieronnan, loppuvoiteet sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB uudistava

Uudistava HUBISLAB kasvohoito: Tehokkaasti ihoa uudistava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Parantaa ihon uusiutumista sekä vahvistaa, korjaa ja rauhoittaa. Tarjoaa iholle tehokasta kosteutusta. Sopii hyvin coperosaiholle.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan ja tehoampullin imeytyksen, LED-valohoidon, kaksi naamiota, loppuvoiteet, pää- ja decoltealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB ikääntyvälle iholle

Ikääntyvän ihon HUBISLAB-kasvohoito: Upeaa kiinteytystä ja elastisuutta ikääntyvälle iholle tarjoava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Uudistaa, vähentää tehokkaasti juonteita ja edistää ihon uusiutumista sekä kimmoisuutta.

Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, timanttihionnan tai ultraäänikuorinnan, tehoampullin imeytyksen, LED-valohoidon, kaksi naamiota ja anti-age seerumit ja voiteet, pää- ja decoltealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

HUBISLAB X Hydra Vacuum

Erityisesti epäpuhtaan ihon HUBISLAB X Hydra Vacuum -kasvohoito: Tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhdasta, rasvoittuvaa tai aknelle taipuvaista ihoa puhdistava ja kirkastava korealaista kauneudenhoitofilosofiaa noudattava erikoiskasvohoito. Rauhoittaa, puhdistaa syväkosteuttaa ja ehkäisee talin muodostumista.

Hoitosisältää: alkupuhdistuksen, happokuorinnan, ultraäänikuorinna, hydra vacuum ihonpuhdistuksen, LED-valohoidon, kaksi naamiota, tehoampullin, loppuvoiteet, pää- ja decoltealueen hieronnan sekä ihonhoidon ohjauksen.

Hinnasto

HUBISLAB basic 64 €

HUBISLAB glow 79 €

HUBISLAB kosteuttava 109 €

HUBISLAB purifying 109 €

HUBISLAB uudistava 114 €

HUBISLAB ikääntyvälle iholle 129 €

HUBISLAB X Hydra Vacuum 144 €

Lisäpalvelut:
 

Kulmien värjäys ja muotoilu vahalla/pinseteillä 29 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu vahalla/pinseteillä 39 €

Ripsien värjäys 19 €

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page