top of page
kestopigmentoinnit microblanding Ylivies

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on kulmakarvojen, huulten ja silmien pitkäaikaista korostamista. Se helpottaa aamuista meikkaamista ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikin käyttö on hankalaa.


Shadow – tekniikan kulmat


Kulmiin pigmentoidaan koko esipiirroksen mukainen alue. Käsittely tehdään koneellisesti kestopigmentointilaitteella. Käsikappaleen päässä on aina kertakäyttöinen steriili neulamoduuli, jonka pienet ja ontot neulat kuljettavat väriä epidermikseen. Lopputuloksena kulmat ovat pehmeät ja puuterimaiset kuin kevyt päivämeikki. Shadow-kulmat pysyvät ihossa yleensä 1,5-3 vuotta ihosta riippuen.

Lip Blush -huulten kestopigmentointi


Lip Blushilla korostetaan omaa luonnollista huulten muotoa, parannetaan väriä ja symmetriaa. Huulten sävyttäminen tuo huulille selkeämmän, täyteläisen ja nuorekkaan näköisen ilmeen. Tavoitteena on luonnollisuus ja omien huultenpiirteiden korostaminen. Lopputulos on parantuneena kevyt, häivytetty huulisävyte, joihin riittää lisäykseksi hieman huulikiiltoa tai -rasvaa. Näin huulesi näyttävät terveiltä ja kauniilta joka päivä.

Klassinen silmänrajaus

Silmänrajaus tehdään aivan ripsien tyveen silmänmuodon mukaisesti, jolloin tulos on luonnollinen ja kaunis. Silmänrajaus voidaan tehdä pelkästään yläluomelle tai halutessa myös alaluomelle. Alaluomelle teemme vain osittaista pigmentointia silmän ulkonurkkaan, emme koskaan voimakasta koko silmänrajausta

Kestopigmentointiin varataan aikaa 1,5-3 tuntia

Asiakkaalle tehdään aina ensin esipiirros, jossa haetaan toivottu malli ja valitaan väri (erityisesti kulmakarvat). Suunnittelu tehdään paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Käsittelyssä käytettävät puudutteet ovat geelimäisiä reseptivapaita pintapuudutteita. 


Vahvistuskäynti tehdään 8 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Vahvistuksella varmistetaan se, että saamme kestopigmennoinneista kauniit ja kestävät. Heti käsittelyn jälkeen pigmentointi on aina n. 30-50% tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu ja jälki pehmenee. Käsittelyn jälkeen alueella saattaa olla punoitusta ja turvotusta, mutta nämä helpottavat yleensä jo seuraavaan päivään mennessä. Lopullisen tuloksen näkee kun iho on täysin parantunut n. 1 kk päästä käsittelystä.

Swiss Color® Kestopigmentointi


Käytössämme on erittäin laadukkaat ja puhtaat Swiss Color® pigmentointivärit. Swiss Color® kestopigmentointi värit ovat valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin. Swiss Color® pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Ennen ajanvarausta tutustuthan kondraindikaatioihin sekä hoito-ohjeisiin.​

Kondraindikaatiot

Flunssa, tai jokin muu tulehdus, herpes, hiv, diabetes (lääkärin lupa), verenvuototauti, hepatiitti, allergiaa puudutusaineille, verenohennuslääkitys, verenpainelääkitys (lääkärin lupa).

Tulosta ja täytä esitietolomake ja ota se mukanasi hoitoon.

Esitietolomake (puuttuu)

Hinnasto

Kulmat powder- tai shadow-tekniikka 400 €

Yhdistelmäkulmat 415 € 

Kulmien vahvistus alle 12 kk laitosta 130 €

Kulmien vahvistus yli 12 kk laitosta 230 €


Lip blush - huulten kestopigmentointi 400 €

Huulten vahvistus alle 12 kk 160 €

Huulten vahvistus yli vuosi 240 €

Eyeliner klassinen ylärajaus 340 €

Eyeliner ylärajan vahvistus alle 12 kk 120 €

Eyeliner ylärajan vahvistus yli vuosi 190 €

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page