top of page
sokerointi Ylivieska.jpg

Sokerointi

Sokerointikäsittelyn jälkeen iho on silkinpehmeä. Yksi sokeroinnin suurista hyödyistä on se, että säännöllisesti tehtynä se hidastaa karvan kasvua ja karva muuttuu hennommaksi ja pehmeämmäksi. Sokerointi on turvallinen, hygieeninen ja hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Se sopii kaikenlaisille ihotyypeille sekä kaikille ihoalueille. 


Sokeri on tehty 100 % luonnollisista ainesosista eikä sen valmistusvaiheessa käytetä eläinkokeita. Sokeri ei aiheuta allergisia reaktioita. Vahaan verrattuna sokeri on paljon ihoystävällisempi. Se ei liimaudu ihosoluihin vain poistaa karvan samalla kuorien ihon. Sokeri lähtee ihosta lämpimällä vedellä eikä sen poistamiseen tarvita öljyjä tai muita puhdistusaineita. Iho ei jää sokeroinnin jälkeen tahmaiseksi. Oikealla sokerointitekniikalla, jossa ihokarvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, pystytään poistamaan hyvin lyhyitä karvoja, jopa 2 mm pituisia, eivätkä karvat katkeile.

Ennen ajanvaraamista tutustu kondraindikaatioihin sekä hoito-ohjeisiin.

Kondraindikaatiot

Roaccutan lääkitys, koholla olevat luomet ja varsiluomet (mikäli sokeroitavalla alueella on koholla olevia luomia, kierrämme ne), isot mustelmat ja suonikohjut, syylät, herpes, auringon polttama iho, tuoreet arvet, tulehtunut akne kasvoilla tai selässä.

Hinnasto

Kasvot 49 € (sis. rauhoittavan naamion)
Ylähuuli/leuka 15 €
Kainalot 25 €
Kädet 40 €
Bikini 40 €
Brassi 70 €
Selkä tai rinta 45 €
Reidet 40 €
Sääret 45 €
Koko jalat 70 €

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page