top of page
color x kestopigmentoinnin poisto ylivieska Beautypiste kauneushoitola.jpg

SC Color X -pigmentoinnin poisto

Milloin SC Color X -poisto?

Suosittelemme SC ColorX -poistoa, kun haluat muuttaa pigmentoinnin tai microblading-kulmien mallia, kulmat ovat liian tummat, liian syvälle tehty tai jäljellä on enää punertavat rautaoksidit.

Miten pigmentointi poistetaan?

Kestopigmentointeja ja microblading kulmia poistettaessa ihoon viedään SC Color X -poistoainetta pigmentointikoneen avulla. SC Color X -hoito perustuu elimistömme tuottamaan fysiologiseen maitohappoon, joka haihtuu aineenvaihduntaamme ilman haitallisia jäämiä. Poistettavat alueet käsitellään peräkkäin ja vierekkäin. Tämä menettely vähentää arven muodostumista todella paljon, koska pienet pinnalliset haavat paranevat yleensä ilman arpia. Jokainen käsitelty alue on max. n. 0,5 cm x 0,8 cm ja ihon pintakerron poistetaan alle 1 mm syvyydeltä.

Kuinka monta käsitteltä?

Monestikaan vanhojen pigmentointien päälle ei pysty, eikä kannata tehdä uutta pigmentointia, vaan ensin poisto, jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen. Pigmentoinnin poisto on prosessi, johon vaikuttavat käytetty pigmentti sekä syvyys johon pigmentti ihossa on viety. Pigmentointien määrä vaikuttaa myös, kuinka monta hoitokertaa tarvitaan. Aina kuitenkaan tarkoituksena ei ole saada pigmentointia kokonaan pois vaan vaalennettua sen verran, että päälle on mahdollista tehdä uudet kestopigmentoinnit tai microblading-kulmat. Vaaleissa tai pinnassa olevissa pigmentoinneissa haluttuun lopputulokseen voidaan päästä jo 1–2 käsittelyllä. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että poistoprojekti voi viedä useamman kuukauden riippuen mistä tilanteesta lähdetään liikkeelle ja mitkä ovat tavoitteet.

Hoidettavan alueen paraneminen

Hoidon jälkeen iholle muodostuu rupi, joka kovettuu ja lopulta irtoaa pois. Paranemisen kesto vaihtelee, sillä siihen vaikuttaa ihotyyppi, ihon kunto ja immuunijärjestelmä. Yleensä hoidettava alue paranee 6–12 viikon aikana. Käsitellyn alueen punoitus voi kestää huomattavasti kauemmin niillä, joiden haavat paranevat hitaammin tai jälkihoito-ohjeita ei ole noudatettu huolellisesti. Jälkihoito-ohjeiden huolellinen noudattaminen on ehdottoman tärkeää paranemisen kannalta! Suosittelemme käsiteltyjen alueiden hoitoa arpivoiteella ruven irtoamisen jälkeen. Liian tiheästi toteutetut hoitotoimenpiteet lisäävät arpikudoksen riskiä, joten on ehdottoman tärkeä antaa ihon palautua toimenpiteen jälkeen.


KONSULTOI TEKIJÄÄ AINA ENNEN KUIN VARAAT POISTON! NÄIN PYSTYMME SUUNNITTELEMAAN SINULLE PARHAAN HOITOSUUNNITELMAN.

Kontraindikaatiot pigmentoinnin poistolle

Raskaus, ihosyöpä, diabetes, epilepsia, leukemia, vitiligo, verenvuototauti, korkea tai matala verenpaine, sydänsairaudet, sydämen tahdistin, HIV tai Hepatiitti B/C.

Hinnasto

SC Color X -pigmentoinnin poisto 150 €/ käsittely

Kysy myös osapoistoja.

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page