top of page
Beautypiste ylivieska parturi-kampaaja.jpeg

Töihin Beautypisteeseen

Meillä on tarjota vuokratuolipaikka työstään innostuneelle ja ajan hermolla olevalle parturi-kampaajalle! Katsomme eduksi, jos tykkäät tehdä miesten hiuksia/partoja sekä kampauksia. Saat toimia itsenäisesti ja työajat ovat joustavasti sovittavissa.


Toivomme sinulta sisäistä yrittäjyyttä, sujuvaa tiimityöskentelyä, omatoimisuutta, vastuun ottoa, rehellisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aitoa innostusta alaa kohtaa. Yrittäjänä sinun tulee olla rohkea, reipas etkä saa pelätä haasteita. Meidän tiimissämme pääset kehittämään itseäsi ja luomaan yhdessä viihtyisää sekä ammattitaitoista palvelua.

Olemme viihtyisä, siisti ja tyylikäs salonki, joka sijaitsee aivan Ylivieskan ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haluamme tarjoa asiakkaillemme mahdollisimman monipuoliset palvelut kaikki saman katon alta. Meiltä löytyy tällä hetkellä parturi-kampaamon-, kauneudenhoito- ja erikoiskauneudenhoitopalvelut.

Vuokraan kuuluu mm. kiinteät kustannukset, lahja- ja käyntikortit, työsähköposti sekä näkyvyys Beautypisteen verkkosivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja Googlessa. Omakustanteisia ovat nettiajanvaraus (Booksalon), korttimaksuprovikat, aine- ja tarvike kustannukset sekä lakisääteiset maksut.

Kyseessä on vuokrapaikkasopimus ja erilaiset vuokrasopimukset ovat mahdollisia. Voit tehdä töitä esim. kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti. Aloittaa voit heti tai sopimuksen mukaan. 


Löydät meidät Instagramista sekä Facebookista @beautypiste

Jos tunnet, että olisit hyvä lisä meidän iloiseen huippu tiimiin ja Beautypiste voisi olla mieluinen työympäristö sinulle, niin älä epäröi!

Laita rohkeasti viestiä info@beautypiste.com, niin vastaamme mielellään kysymyksiisi!

 

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page