top of page
beautypiste prx-t33 ylivieska kauneushoitola .jpg

PRX-T33

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja. PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia. Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu yli 10 vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen. PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa Italialainen yritys GPQ. Tuotteella on yli miljoona suoritettua hoitoa.


PRX-T33 happohoidon hyödyt:

– Pigmenttimuutokset vaalentuvat

– Välitön ja huomattava lifting-vaikutus

– Ihohuokosten pienentyminen ja epäpuhtauksien väheneminen

– Uuden kollageenin ja elastiinin muodostuminen, ihon uusiutuminen tehostuu

– ihon sävyn tasoittuminen

– Ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin

– Juonteet ja arvet tasoittuvat

– Neulaton ja kivuton hoitomuoto

– Ei toipumisaikaa

– Sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana

– Patentoitu koostumus TCA 33%, H202 ja Kojic-happoa

– CE merkitty lääkinnällinen laite

Kontraindikaatiot:

– Tulehtunut ja ärtynyt iho

– Aktiivinen herpes ja akne

– Raskaus ja imetys

– Tali-ihottumaYksi hoitokerta vai sarjahoito?


Jo yhden hoitokerran jälkeen iholla on huomattavissa merkittäviä muutoksia. Hoito tehostaa ihon uudistumista, kirkastaa ihon väriä ja parantaa ihon laatua kokonaisvaltaisesti. Hoitotavoitteesta ja ihosta riippuen kosmetologimme antaa tarvittaessa suosituksensa ihollesi sopivasta hoitomäärästä. Hoito voidaan toteuttaa 4-6krt sarjahoitona ja jatkaa hoitoa kuukauden välein ylläpitohoidolla tai toteuttaa sarjahoito 2krt vuodessa.


Hoidon jälkeen:

PRX-T33 hoidon jälkeen asiakkaalle annetaan kotihoito-ohjeet. On tärkeää, että ihoa hoidetaan vähintään kuuden päivän ajan PRX-T33 hoitoon kuuluvilla kotihoitotuotteilla. Hoidon hinta sisältää tarvittavat kotihoitotuotteet, mutta halutessaan asiakas voi ostaa tuotteet itselleen -10% alennuksella.

Hinnasto

PRX-T33-happohoito kasvoille 159 €

lisäpalveluna kaula & dekoltee 50 €

Sarjahoitona 4. hoitokerta -40 %

Lisäpalvelut

Kulmien värjäys ja muotoilu vahalla/pinseteillä 29 €

Ripsien & kulmien värjäys sekä muotoilu vahalla/pinseteillä 39 €

Ripsien värjäys 19 €

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page