top of page
kestopigmentoinnit microblading Yliviesk

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Kulmat suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden ja haaveiden mukaisesti yhdessä ammattilaisen kanssa - juuri sinun tyyliisi sopiviksi. Kulmakarvojen muoto mitataan tarkoin kultaisen leikkauksen, langan mukaisesti sekä otamme huomioon aina asiakkaan kasvojenpiirteet.

Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit, joita käytämme 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle.


Microbladingin pysyvyys ja ylläpito

Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus n. 10-12 kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta. Suosittelemme ottamaan 10 kk jälkeen yhteyttä microblading -ammattilaiseen kulmien uusimisen vuoksi.

Ennen ajanvarausta tutustuthan hoito-ohjeisiin ennen ja jälkeen toimenpiteen.​

Hinnasto

Laitto 375 €
Vahvistus alle 12 kk laitosta 120 €
Vahvistus yli 12 kk laitosta 149 €

Yhteystiedot

Pajalankatu 3 L 33,
84100 Ylivieska

040 838 1606

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page